Vi utbildar morgondagens trafikanter

  Förarbevis Snöskoter    Ring oss

Villkor

Avbokningsregler

  • Körlektioner ska avbokas senast kl. 13.00 dagen innan bokad körlektion. Tänk på att om du inte avbokar din körlektion i tid debiteras du för körlektionen.
  • Riskutbildningarna ska avbokas senast kl. 13.00 dagen innan.
  • Intensivkurs ska avbokas 7 dagar innan bokat start datum.
  • Om du blir sjuk bör du meddela oss snarast möjligast på mail eller telefon.

Avbokning/ombokning av kunskapsprov och körprov måste ske senast 24 timmar innan provtillfället.

Betalning

Vi är en kontantfri trafikskola och tillämpar förskottsbetalning. Det innebär att du betalar med kort eller Swish på plats i receptionen alternativt tar faktura, antingen genom att köpa t ex körlektioner per styck eller genom att köpa något av våra rabatterade paket. Alla köp, betalningar och presentkort enligt ordinarie prislista är giltiga i två (2) år från inköpsdatum. Undantag förekommer gällande erbjudanden.

Återbetalning

Återbetalning sker i enlighet med STR policy och praxis.

Ångerrätt

14 dagars ångerrätt gäller på alla våra tjänster.

Reklamation

Norra Trafikskolan AB tillämpar STR:s reklamationspolicy. Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad ska du så snart som möjligt kontakta oss. Vid övriga reklamationer eller klagomål ska du vända dig till STR:s reklamationsnämnd, se www.str.se. Köpvillkor e-handel 2013-11-19, version 1.1

CSN – körkortslån

Vi hjälper dig med ansökan om körkortslån. För mer information om CSN körkortslån besök deras hemsida www.csn.se

GDPR

Från och med den 25 maj 2018 gäller GDPR, dataskyddsförordningen. Det innebär bl a hårdare krav på hanteringen av personuppgifter.

Vi behandlar personuppgifter i samband med en inledande kundrelation. Vi hanterar namn, personnummer, telefonnummer och e-mail som är nödvändiga uppgifter för att vi ska kunna registrera dig som kund. Vi kommer också att spara uppgifter på dig för att administrera dina genomförda utbildningar och dina kommande prov på Trafikverket.

 

Norra Trafikskolan AB värnar om att skydda era personuppgifter, därför har endast ett fåtal personer med särskild behörighet tillgång till informationen.

Minderårig

För minderåriga elever krävs målsmans samtycke för att de skall få köpa tjänster av oss.

Sjukdom

Sjukdom ska alltid bestyrkas med ett läkarintyg för att debiterade lektioner/kurser ska återbetalas. En sjukanmälan ska göras snarast möjligast per mail eller telefon.

Med anledning av det pågående Corona viruset går vi ut med nya rutiner för Norra Trafikskolan. Läs mer »