Norrlands modernaste trafikskola – Vi utbildar morgon­dagens trafikanter.

Villkor

Avbokningsregler

  • Körlektioner ska avbokas senast kl. 13.00 dagen innan bokad körlektion. Tänk på att om du inte avbokar din körlektion i tid debiteras du för körlektionen.
  • Riskutbildningarna ska avbokas senast kl. 13.00 dagen innan.
  • Intensivkurs ska avbokas 7 dagar innan bokat start datum.
  • Om du blir sjuk bör du meddela oss snarast möjligast på mail eller telefon.
  • Påbörjad AM utbildning återbetalas ej.

Avbokning/ombokning av kunskapsprov och körprov måste ske senast 24 timmar innan provtillfället.

Betalning

Vi är en kontantfri trafikskola och tillämpar förskottsbetalning. Det innebär att du betalar med kort eller Swish på plats i receptionen alternativt tar faktura, antingen genom att köpa t ex körlektioner per styck eller genom att köpa något av våra rabatterade paket. Alla köp, betalningar och presentkort enligt ordinarie prislista är giltiga i två (2) år från inköpsdatum. Undantag förekommer gällande erbjudanden.

Återbetalning

Återbetalning sker i enlighet med STR policy och praxis.

Ångerrätt

14 dagars ångerrätt gäller på alla våra tjänster.

Reklamation

Norra Trafikskolan AB tillämpar STR:s reklamationspolicy. Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad ska du så snart som möjligt kontakta oss. Vid övriga reklamationer eller klagomål ska du vända dig till STR:s reklamationsnämnd, se www.str.se. Köpvillkor e-handel 2013-11-19, version 1.1

CSN – körkortslån

Vi hjälper dig med ansökan om körkortslån. För mer information om CSN körkortslån besök deras hemsida www.csn.se

Minderårig

För minderåriga elever krävs målsmans samtycke för att de skall få köpa tjänster av oss.

Sjukdom

Sjukdom ska alltid bestyrkas med ett läkarintyg för att debiterade lektioner/kurser ska återbetalas. En sjukanmälan ska göras snarast möjligast per mail eller telefon.

Körlektion

Viktigt att tänka på gällande körlektionerna. Det är 50min lektionstid, detta innebär inledande och avslutande samtal i bil sim ingår. Ej 50min ren körning. Elev har alltid rätt att byta lärare, dock kan elev få lärarbyte på grund av olika anledningar. Läraren är på ett annat uppdrag ex. utbildning, möte, sjuk, ledig osv. Om lärarbyte sker kommer eleven få reda på detta i förväg. Skulle elev inte vilja köra med denna lärare måste lektionen avbokas minst 24 timmar innan.

Inför distans utbildning

Att tänka på!

Bokar du din distansutbildning via vår e-handel se till att vara ute i god tid.

Vi kräver alltid en förskottsbetalning. Så senast tre dagar innan kursstart så måste betalning ske.

Om vi inte kan se betalning innan kursstart kommer inte deltagaren att kunna delta.

Det går även bra att komma in på kontoret för att betala, via Swish eller med kort.

Se till att ha legitimation redo inför kursstart. Utan legitimation kan vi inte godkänna genomförd utbildning. Ni kan gå kursen, men ni kommer inte att rapporteras in förrän vi har fått se en giltig legitimation.

Se till att ni har laddat hem appen Teams, om ni inte har gjort det kommer din dator att känna av det när ni får inbjudan.

Ha dator/Ipad/telefon redo innan kursstart. Se till att mikrofon och kamera fungerar som det ska.

Innan kursen startas kommer alla deltagarens uppkoppling att testas.

Du kommer få inbjudan via en länk som skickas till din e-mail.

Viktigt att ni sitter i ett rum med arbetsro så ni inte blir störda av annat, eller att det stör för andra deltagare.

Skulle det krångla med internet och ni tappar kontakt med oss, försök att starta om och logga in igen. Missar man för mycket av utbildningstiden kommer vi inte kunna godkänna dig. Så max frånvaro på totalt 15min är tillåtet. Om tekniken strular hemma är det ingen reklamation, skulle vår teknik strula och det inte går att genomföra utbildningen så får du pengarna tillbaka eller om du vill ha det innestående och anmäla dig inför nästkommande utbildning.

GDPR

Från och med den 25 maj 2018 gäller GDPR, dataskyddsförordningen. Det innebär bl a hårdare krav på hanteringen av personuppgifter.

Vi behandlar personuppgifter i samband med en inledande kundrelation. Vi hanterar namn, personnummer, telefonnummer och e-mail som är nödvändiga uppgifter för att vi ska kunna registrera dig som kund. Vi kommer också att spara uppgifter på dig för att administrera dina genomförda utbildningar och dina kommande prov på Trafikverket.

 

Norra Trafikskolan AB värnar om att skydda era personuppgifter, därför har endast ett fåtal personer med särskild behörighet tillgång till informationen.

Med anledning av det pågående Corona viruset går vi ut med nya rutiner för Norra Trafikskolan. Läs mer »